Sommer-rejse

Januar er sommerferiemåned

Posted on Posted inRejser

Nej, du skal ikke på sommerferie i januar – med mindre du bor i Australien eller et andet sted på den sydlige halvkugle.

Men januar er alligevel sommerferiemåned – i hvert fald den måned, hvor sommerferien skal bestilles.

For rigtig mange mennesker starter planlægningen af det nye år i januar – inklusiv bestilling af sommerferien. Og det betyder, at de bedste rejser også ryger allerede der.

Så hvis du vil være sikker på at have så stort et udvalg som muligt, er det nu, at du skal finde et dansk rejsebureau, der kan arrangere din sommerferie.

Men hvem skal du så booke hos? Det kommer helt an på hvilken form for sommerferie, som du vil på.

Skal det være en traditionel sommerferie med sol, varme og afslapning, så har de store, danske charterselskaber masser af gode rejser til fine destinationer, hvor du kan komme helt ned i gear.

Med dem bliver det taget 100 % hånd om dig – fra du møder op i lufthavnen i Danmark og til du lander samme sted igen.

Det kan være dejligt nemt. Men noget speciel ferie får du til gengæld heller ikke. Så er det vigtigt for dig, skal du nok gå en anden vej.

Her er der to muligheder. Enten kan du finde et mindre rejsebureau, som kan skræddersy en rejse til dig. Eller også kan du klare hele arbejdet selv.

Den første løsning er uden tvivl den nemmeste. Og samtidig kan de små rejsebureauer også tit finde nogle spændende oplevelser, som du måske ikke selv kender til.

Omvendt så får du fuld fleksibilitet, hvis du klarer det hele selv. Men det tager også en del tid at finde de billigste flybilletter og søge efter de bedste hoteller. Og det er ikke engang sikkert, at det bliver billigere af den grund.

Men hvad enten du bare booker og læner dig tilbage – eller går efter at klare det hele selv, så bør du booke din sommerferie allerede nu.