Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/tsr10.dk/public_html/litorina-gfko.dk/wp-content/themes/thesis_184/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/tsr10.dk/public_html/litorina-gfko.dk/wp-content/themes/thesis_184/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /var/www/tsr10.dk/public_html/litorina-gfko.dk/wp-content/themes/thesis_184/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/tsr10.dk/public_html/litorina-gfko.dk/wp-content/themes/thesis_184/lib/classes/comments.php on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/tsr10.dk/public_html/litorina-gfko.dk/wp-content/themes/thesis_184/lib/classes/comments.php:0) in /var/www/tsr10.dk/public_html/litorina-gfko.dk/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
Litorina Gfko http://www.litorina-gfko.dk Stensikre Tips og Tricks Wed, 04 Jun 2014 10:08:38 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9 Kend dine lånemuligheder http://www.litorina-gfko.dk/kend-dine-lanemuligheder/ Wed, 23 May 2012 11:27:44 +0000 http://www.litorina-gfko.dk/?p=22

Står du og mangler lidt penge, så er en af mulighederne at låne dem. Det er dog vigtigt, at du sætter dig ind i dine lånemuligheder, for hvordan du låner, har stor betydning for prisen.

Helt grundlæggende kan du …

]]>

Står du og mangler lidt penge, så er en af mulighederne at låne dem. Det er dog vigtigt, at du sætter dig ind i dine lånemuligheder, for hvordan du låner, har stor betydning for prisen.

Helt grundlæggende kan du låne i banken eller hos en af de mange udbydere, som har specialiseret sig i at låne penge ud. Hver gruppe har sine fordele og ulemper.

Låneudbydere

 

Fordelen ved de specialiserede låneudbydere er, at det er nemt, hurtigt og bekvemt. Du udfylder en ansøgning på nettet, og i løbet af kort tid har du svar på, om de vil låne dig pengene. Vil de det, går de ind på din bankkonto kort tid efter.

LånMen naturligvis har denne form for bekvemmelighed også sin pris – og den er højere end bankernes lån.

Til gengæld er du forholdsvis anonym og skal ikke svare på en masse spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene til.

En endnu hurtigere måde at låne penge på, er sms lån. Her sender du en sms, og kort tid efter har du pengene. Men prisen er så også endnu højere end ved online lån på internettet.

Banken

Alternativet til de dyre låneudbydere er banken. Her er prisen væsentlig lavere, men til gengæld skal du også stå mere til regnskab. De vil som regel have lønsedler og et budget – og ofte også vide, hvad du skal bruge pengene til.

Behandlingstiden fra du søger til du har lånet, er ofte også længere – specielt hvis du skal bruge pengene i weekenden. Kan du leve med det, kan du til gengæld få et meget billigere lån.

Hurtigt eller billigt

Som det fremgår, så kan du ikke både få hurtige og billige lån. Skal det være hurtigt, så koster det også mere. Og skal det være billigt, så tager det også længere tid.

I den sidste ende er det dig selv, som skal vurdere, hvad der betyder mest for dig: tid eller penge.

]]>
Det perfekte weekendophold i Europa http://www.litorina-gfko.dk/det-perfekte-weekendophold-i-europa/ Wed, 16 May 2012 11:54:32 +0000 http://www.litorina-gfko.dk/?p=9

Vil du gerne rejse lidt væk, men har du ikke meget tid, så er et weekendophold i en europæisk storby den perfekte kombination af spændende rejse og kort tid til at være væk i.

Alle spændende storbyer i Europa ligger …

]]>

Vil du gerne rejse lidt væk, men har du ikke meget tid, så er et weekendophold i en europæisk storby den perfekte kombination af spændende rejse og kort tid til at være væk i.

Alle spændende storbyer i Europa ligger kun nogle få timers flyvning væk. Samtidig er der jo ikke de store problemer med tidsforskelle (der maksimum er på en times forskel), så jetlag er ikke noget problem. Altså kan du vælge og vrage, hvis du er på jagt efter et weekendophold i Europa.

Men selvom storbyer som Barcelona eller Rom er indenfor rækkevidde, så kan det måske godt betale sig at kigge på nogle af de byer, der ligger længere nord på – specielt hvis det er om sommeren, hvor de sydeuropæiske storbyer kan være næsten ulidelige at opholde sig i.

London

LondonEn by som London er perfekt til et weekendophold. Det eneste problem er faktisk i virkeligheden at begrænse sig. Har du kun få dage til rådighed, får du svært ved at nå både sightseeing, shopping og en tur i teatret.

Forsøg i stedet at begrænse dig, og vælge nogle få ting, som du bruger tid på. Det vil nemlig også være synd, hvis du ikke har lidt tid til overs til at opleve livet i Storbritanniens hovedstad.

Berlin

Berlin er en anden mulighed, når det gælder en storby til weekendophold. Byen ligger tæt på Danmark, og det koster ikke alverden at komme dertil – eller overnatte der.

Samtidig er Berlin efterhånden en af de mest spændende storbyer i Europa. Her kan du opleve kunst, natteliv og masser af seværdigheder fra Den Kolde Krig.

Og når du ikke det hele, kan du jo bare komme igen en anden gang.

]]>