Skumring i Dubai

Dubai er mere end bare en storby

Posted on Posted inRejser

Overvejer du, hvor du skal tage hen til vinter? Så tag et kig på hjemmesiden Dubai Fan for at blive inspireret til at overveje Dubai som en destination.

Dubai er nemlig mere end en storby. Det er også en fantastisk solferie-destination.

For Dubai har kilometervis af kystlinje med lækre strande. Og på disse lækre strande ligger der massevis af dejlige hoteller med alt, hvad du behøver til en god badeferie.

Det bedste er dog vejret. Sandsynligheden for at du får så meget som en enkelt regndråbe er meget lille. Til gengæld er der stor sandsynlighed for, at du kommer til at opleve skyfri himmel fra morgen til aften.

Rejser du i vintermånederne er temperaturen meget behagelig. Og til forskel fra f.eks. Thailand, som er luften dejlig tør. Du slipper altså for den fugtige, klamme luft, som man ellers tit oplever i Asien

Så Dubai kan altså sagtens stå i stedet for Thailand, Egypten eller Gran Canaria.

Men bliver det lidt for kedelig med badningen på et eller andet tidspunkt, så er byen ikke mere end en kort taxatur væk.

Og til forskel fra mange af de andre vinterdestinationer, så er der masser at opleve – hvad enten du er til seværdigheder, gode restauranter eller shopping.

Tager vi det sidste først, så kan du f.eks. shoppe i Dubai Mall, der med sine mere end 1.200 butikker har lidt for enhver smag. Og det er endda bare ét af en række shoppingcentre i Dubai.

Kunne du tænke dig at opleve verdens højeste bygning på 828 meter? Så ligger Burj Khalifa lige ved siden af Dubai Mall.

Du kan godt nok ikke komme helt op til toppen (det er forbeholdt de meget rige). Men udsigten fra 124. etage fejler nu heller ikke noget.

Dubai er dog ikke kun glas og stål. F.eks. kan du se det gamle Dubai på Dubai Museum – eller tage turen over Dubai Creek til Deira. Her er det som at rejse 30 år tilbage i tiden med masser af markeder (inklusiv den berømte guld-souk) og små butikker.

Endelig kan det også anbefales at besøge Jumeirah Mosque – der rent faktisk er åben for ikke-muslimer (så længe du bare respekterer deres regler).

Så Dubai kan altså byde på en fantastisk blanding af badning og oplevelser. Derfor er Dubai et besøg værd.