Tower Bridge

Det perfekte weekendophold i Europa

Vil du gerne rejse lidt væk, men har du ikke meget tid, så er et weekendophold i en europæisk storby den perfekte kombination af spændende rejse og kort tid til at være væk i.

Alle spændende storbyer i Europa ligger kun nogle få timers flyvning væk. Samtidig er der jo ikke de store problemer med tidsforskelle (der maksimum er på en times forskel), så jetlag er ikke noget problem. Altså kan du vælge og vrage, hvis du er på jagt efter et weekendophold i Europa.

Men selvom storbyer som Barcelona eller Rom er indenfor rækkevidde, så kan det måske godt betale sig at kigge på nogle af de byer, der ligger længere nord på – specielt hvis det er om sommeren, hvor de sydeuropæiske storbyer kan være næsten ulidelige at opholde sig i.

London

LondonEn by som London er perfekt til et weekendophold. Det eneste problem er faktisk i virkeligheden at begrænse sig. Har du kun få dage til rådighed, får du svært ved at nå både sightseeing, shopping og en tur i teatret.

Forsøg i stedet at begrænse dig, og vælge nogle få ting, som du bruger tid på. Det vil nemlig også være synd, hvis du ikke har lidt tid til overs til at opleve livet i Storbritanniens hovedstad.

Berlin

Berlin er en anden mulighed, når det gælder en storby til weekendophold. Byen ligger tæt på Danmark, og det koster ikke alverden at komme dertil – eller overnatte der.

Samtidig er Berlin efterhånden en af de mest spændende storbyer i Europa. Her kan du opleve kunst, natteliv og masser af seværdigheder fra Den Kolde Krig.

Og når du ikke det hele, kan du jo bare komme igen en anden gang.